Përfaqësues Dignanllely Meurer

Gemeinderat Erkelenz


Dignanllely Meurer
parti : Bündnis 90/DIE GRÜNEN
fraksion: Bündnis 90/DIE GRÜNEN
zgjedhjet e ardhshme : 2020
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani