përfaqësues Florian Dörstelmann

Abgeordnetenhaus von Berlin


Florian Dörstelmann
parti : SPD
fraksion: SPD
Zgjedhur : 18.09.2016
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rrethi zgjedhor : Wahlkreis (Charlottenburg-Wilmersdorf 7)
rol: Fraktion (Verbraucherschutzpolitischer Sprecher)
Faqja e internetit : https://www.florian-doerstelmann.de
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani