Përfaqësues Gisela Köster

Kreistag Kreis Steinfurt


Gisela Köster
parti : CDU
zgjedhjet e ardhshme : 2020
rrethi zgjedhor : Wahlbezirk 23 Ibbenbüren I
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani