përfaqësues Karl Lechner

Gemeinderat Steinalben


Karl Lechner
parti : CDU
fraksion: CDU
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rol: Beigeordneter
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani