Përfaqësues Maja Lasic

Abgeordnetenhaus von Berlin


Dr. Maja Lasic
parti : SPD
fraksion: SPD
Zgjedhur : 18.09.2016
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rrethi zgjedhor : Wahlkreis (Mitte 7)
rol: Fraktion (Bildungs-, Schulpolitische Sprecherin)
Faqja e internetit : http://www.maja-lasic.de
Twitter: https://twitter.com/lasicmaja
Facebook: https://www.facebook.com/Maja.Lasic.SPD?_rdr=p
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International