Përfaqësues Melanie Kühnemann-Grunow

Abgeordnetenhaus von Berlin


Melanie Kühnemann-Grunow
parti : SPD
fraksion: SPD
Zgjedhur : 18.09.2016
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rol: Fraktion (Kinder-, Jugendpolitische Sprecherin), Fraktion (Familienpolitische Sprecherin), Präsidium (Mitglied)
Faqja e internetit : http://www.melanie-kuehnemann.de
Twitter: https://twitter.com/MKhnemann?lang=de
Facebook: https://www.facebook.com/Melanie-K%C3%BChnemann-1154496837894668/?fref=ts
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International