Përfaqësues Nurhayat Bakir

Stadtrat Wilhelmshaven


Nurhayat Bakir
parti : SPD
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rrethi zgjedhor : Wilhelmshaven
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani