përfaqësues Peter Düe

Rat der Stadt Lehrte


Peter Düe
parti : CDU
fraksion: CDU
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rol: Ratsherr
Raportoni gabimet në të dhëna
Une jam Peter Düe

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani