përfaqësues Peter Trapp

Abgeordnetenhaus von Berlin


Peter Trapp
parti : CDU
fraksion: CDU
Zgjedhur : 18.09.2016
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rrethi zgjedhor : Wahlkreis (Spandau 5)
rol: Fraktion (Verbraucherschutzpolitischer Sprecher)
Faqja e internetit : https://www.cdu-peter-trapp.de/
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani