përfaqësues Thorsten Redlin

Stadtverordnetenversammlung Ginsheim-Gustavsburg

  Opinion mbi peticionin STOP! Unsinn Ortsumgehungsstraße Ginsheim!

  SPD, modifikuar për herë të fundit 29/12/2018

    Pajtohem / kryesisht pajtohem .
  ✓   unë do ta mbështes kërkesën nëse do të ketë mjaftueshëm përfaqësues që do të bashkohen
  ✓   Unë jam në favor të një seance dëgjimore publike në komitetin teknik.
  ✓   unë mbështes një dëgjim publik në Parlament / plenar.

  Zu hohe Kosten diese werden zum Teil innerhalb von 15 Jahren vom Land getragen, aber die Zinsbelastung würde die Stadt in vollem Umfang tragen.
  Außerdem sind die Zahlen der Verkehrsbelastung rückläufig im Gegensatz zur letzten Prognose.
  Entlastet wird hier keiner, es wird eher mehr Verkehr in die Stadt gezogen, durch die jetzt schon sehr vollen Autobahnen wird diese mit großer Wahrscheinlichkeit als Schleichweg genutzt werden.


Thorsten Redlin
parti : SPD
fraksion: SPD
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rol: Stadtverordneter
Faqja e internetit : https://www.gigu.de/sv_ginsheim_gustavsburg/de/Stadt%20&%20Rathaus/Politik%20&%20Organe/Stadtverordnetenversammlung/
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani