Përfaqësues Ute Gerling

Opinion mbi peticionin Fröndenberger Bürger gegen die Erhöhung der Grundsteuer in Fröndenberg!

CDU, modifikuar për herë të fundit në 28.11.2015

Pajtohem / kryesisht pajtohem .

Ich sehe die Erhöhung der Grundsteuer B sehr kritisch, weil die Belastungen der Bürgerinnen und Bürger in Fröndenberg in den letzten Jahren stetig gestiegen ist.

Ute Gerling
parti : CDU
fraksion: CDU
zgjedhjet e ardhshme : 2020
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani