përfaqësues Uwe Heinemann

parlament Regierungsbezirk Kassel

    Opinion mbi peticionin RETTET den EDERSEE

    SPD

    Nuk është kërkuar, nuk ka adresë e-mail në dispozicion


Dr. Uwe Heinemann
parti : SPD
fraksion: SPD
zgjedhjet e ardhshme : 2021
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani