përfaqësues Uwe Matthes

Stadtvertretung Norderstedt

Asnjë deklaratë nuk është kërkuar deri më tani.

Uwe Matthes
parti : CDU
fraksion: CDU
zgjedhjet e ardhshme : 2023
Raportoni gabimet në të dhëna
Une jam Uwe Matthes

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani