Përfaqësues Verena von Jordan-Marstrander

Gemeinderat Tutzing


Verena von Jordan-Marstrander
parti : Freie Wähler
fraksion: Freie Wähler
zgjedhjet e ardhshme : 2026
rol: Gemeinderätin
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani