përfaqësues Wolfgang Voesch

Opinion mbi peticionin Fröndenberger Bürger gegen die Erhöhung der Grundsteuer in Fröndenberg!

Die Linke., modifikuar për herë të fundit në 28.04.2016

Pajtohem / kryesisht pajtohem .

Anläßlich der Kommunalwahl 2014 habe ich mich gegen die Erhöhung der kommunalen Gebühren und Steuern ausgesprochen. Bei dieser Aussage bleibe ich auch heute.

Der Erhöhung der Grundsteuer B werde ich in der vorgesehenen Höhe nicht zustimmen.

Wolfgang Voesch
parti : Die Linke.
fraksion: Die Linke.
zgjedhjet e ardhshme : 2020
rol: Fraktionsvorsitzender
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani