Pro

Çfarë janë argumentet në favor të peticionin?

Je nach Ausführung eines Pumptracks und ggfs weiterer Elemente ist es ein Aushängeschild für Losheim. Daher sollte ein geeigneter Platz gefunden werden, der in der Öffentlichkeit wahrgenommen wird

Contra

Çfarë janë argumentet kundër këtij peticioni?

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International