Pro

Çfarë janë argumentet në favor të peticionin?

Contra

Çfarë janë argumentet kundër këtij peticioni?

Ihr seid doch verrückt ! Als nächstes wollt Ihr noch, dass Verpflegung, Bekleidung und Spielsachen bezahlt werden. Und ab dem 14. Lebensjahr sollen dann noch Zigaretten, Alkohol und Drogen kostenlos werden ? Dann können Asoziale noch mehr Kinder produzieren, um der Überbevölkerung Vorschub zu leisten.

1 Kundër-argument shfaqje

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International