Arsim

Εγγραφη αποφοιτων 13ου Δημοτικου σχολειου Ρεθυμνου στο Πρωτο & Τριτο Γυμνασιο Ρεθυμνου

Peticioni drejtohet tek
Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου
20 mbështetësit
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar qershor 2021
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Përgatituni për paraqitje
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Temporäre Sperrung aufgehoben

në 23/06/2021 11:41

Sehr geehrte Unterstützende,

die Petition wurde gemäß unserer Nutzungsbedingungen überarbeitet. Die temporäre Sperrung wurde wieder aufgehoben und die Petition kann nun weiter unterzeichnet werden.

Wir bedanken uns für Ihr Engagement!

Ihr openPetition-Team


Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani