Rajon : Gjermania

Konsumverbot alkoholischer Getränke und Tabakprodukte auf öffentlichen (für Kinder und Familien) zugänglichen Plätzen

Kërkuesi jo publik
Peticioni drejtohet tek
Petitionsausschuss des Deutschen Bundestags
33 mbështetësit 33 në Gjermania
Procesi i peticionit ka mbaruar
  1. Filluar janar 2020
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Paraqitur
  4. Dialog
  5. I përfunduar

Kjo është një kërkesë në internet des Deutschen Bundestags .

Më shumë për temën

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani