përfaqësues Abdulselam Dogan

Rat der Stadt Barsinghausen


Abdulselam Dogan
parti : B90/GRÜNE
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rol: Ratsherr
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani