përfaqësues Achim Seipel

Gemeindevertretung Grebenhain

  Opinion mbi peticionin Hände weg von unserer historischen Eisenbahnbrücke, kein Abriss sondern Erhalt des Denkmals

  CDU modifikuar për herë të fundit 01/03/2017

    Pajtohem / kryesisht pajtohem .
  ✓   unë do ta mbështes kërkesën nëse do të ketë mjaftueshëm përfaqësues që do të bashkohen

  Sehr geehrte Damen und Herren,

  ich persönlich unterstütze den Antrag von meinem Vertretungskollegen Gerd Köhler.

  Ein Abriss ist für mich immer die letzte Möglichkeit. Eine Komplettsanierung zu den von BGM Stang erwähnten Kosten kann ich auf Grund der finanziellen Möglichkeiten unserer Gemeinde jedoch nicht unterstützen.

  Eine zweckmäßige und kostengünstige Reparatur/Abdichtung der Brücke im Rahmen unserer finanziellen Mittel unterstütze ich und die CDU-Fraktion.


Achim Seipel
parti : CDU
zgjedhjet e ardhshme : 2021
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International