përfaqësues André Mayer

Gemeinderat Graben-Neudorf


André Mayer
parti : CDU
fraksion: CDU
zgjedhjet e ardhshme : 2024
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani