Përfaqësues Andrea Ritter

Stadtrat Viersen


Andrea Ritter
parti : SPD
fraksion: SPD
zgjedhjet e ardhshme : 2020
rol: Ratsmitglied
Raportoni gabimet në të dhëna
Une jam Andrea Ritter

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition International