Përfaqësues Andrea Troidl

Stadtrat Neunburg vorm Wald


Andrea Troidl
parti : CSU
fraksion: CSU Stadtratsfraktion Neunburg
zgjedhjet e ardhshme : 2026
rol: Stadträtin
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani