Përfaqësues Anja Voges

Stadtrat Goslar


Anja Voges
parti : SPD
fraksion: SPD Ratsfraktion
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rol: Ratsfrau
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani