Përfaqësues Bêriwan Kelloglu

Rat der Stadt Lehrte


Bêriwan Kelloglu
parti : Bündnis 90 Die Grünen
fraksion: Bündnis 90 Die Grünen
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rol: Ratsfrau
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International