Përfaqësues Birgit Patz

Stadtverordnetenversammlung Brandenburg an der Havel - heq dorë

  Opinion mbi peticionin Kein Hotelkoloss auf dem Packhofgelände!

  Die Linke/Gartenfreunde/FW, modifikuar për herë të fundit 02/09/2016

    Pajtohem / kryesisht pajtohem .
  ✓   Unë jam në favor të një seance dëgjimore publike në komitetin teknik.
  ✓   unë mbështes një dëgjim publik në Parlament / plenar.

  Beurteilen Sie mich doch bitte nach dem, was ich tue und nicht nach dem, was ich eventuell "wortreich" erkläre. Meine Positionierung ist hoffentlich deutlich.
  Ich wünsche Ihnen weiterhin viel Kraft, Mut, Einfallsreichtum sowie Durchhaltevermögen und verbleibe mit freundlichen Grüßen
  Birgit Patz


Birgit Patz - heq dorë
parti : Die Linke/Gartenfreunde/FW
fraksion: Die Linke/Gartenfreunde/FW
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rrethi zgjedhor : Brandenburg
rol: Stadtverordnete
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani