Përfaqësues Brigitte Pietsch

Gemeinderat Eutin


Brigitte Pietsch
parti : FWG
fraksion: FWG
zgjedhjet e ardhshme : 2023
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani