Përfaqësues Britta Michel

Kreistag Landkreis Helmstedt


Britta Michel
parti : CDU
fraksion: Kreistagsfraktion
zgjedhjet e ardhshme : 2021
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani