Përfaqësues Christine Szakun-Hoch

Stadtrat Kaizerslauterni - heq dorë

    Opinion mbi peticionin Pfaff erhalten - Stadt gestalten!

    SPD, modifikuar për herë të fundit 26/02/2016

    Pajtohem / kryesisht pajtohem . Baza e vendimit ishte një zgjidhje e fraksionit SPD

    Die Entscheidung ist ein Beschluss der SPD Fraktion


Christine Szakun-Hoch - heq dorë
parti : SPD
fraksion: SPD
zgjedhjet e ardhshme : 2024
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition International