Përfaqësues Claudia Riemensperger

Marktgemeinderat Meitingen


Claudia Riemensperger
parti : CSU
fraksion: CSU/JBU
zgjedhjet e ardhshme : 2026
rol: Marktgemeinderätin
Faqja e internetit : https://meitingen.ratsinfomanagement.net/kontaktformular/?__=UGhVM0hpd2NXNFdFcExjZUzUNBRiJJ01Tocp7Tnbhfz2jCUWfjap0nRHI1N-Z6mP
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani