përfaqësues Elfi-Jacqueline Meyer

Gemeinderat Eutin


Elfi-Jacqueline Meyer
parti : FDP
fraksion: FDP
zgjedhjet e ardhshme : 2023
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani