Përfaqësues Erika Böker

Opinion mbi peticionin Der Kampf um den Badepark Berenbostel 2.0

SPD modifikuar për herë të fundit në 30.05.2016

Asnjë deklaratë.

Ich unterstüzte voll und ganz den Kampf um die Erhaltung nicht nur das Badeparks Berenbostel, sondern auch des Hallenbades Planetenring. Meine Hoffnung ist, dass das Bürgerbegehren in einen Bürgerentscheid mündet und Erfolg hat.

Erika Böker
parti : SPD
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rol: Ratsmitglied
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani