përfaqësues Frank Hahnbück

Gemeinderat Roetgen


Frank Hahnbück
parti : CDU
fraksion: CDU
zgjedhjet e ardhshme : 2020
Raportoni gabimet në të dhëna
Une jam Frank Hahnbück

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani