përfaqësues Frank Thonig

Stadtrat Neuburg an der Donau

  Opinion mbi peticionin Sichere Geh- und Fahrradwege für Neuburg!

  WIND, modifikuar për herë të fundit 28/11/2020

    Pajtohem / kryesisht pajtohem .
  ✓   unë do ta mbështes kërkesën nëse do të ketë mjaftueshëm përfaqësues që do të bashkohen
  ✓   Unë jam në favor të një seance dëgjimore publike në komitetin teknik.
  ✓   unë mbështes një dëgjim publik në Parlament / plenar.

  Mehr Sicherheit im Fahrradverkehr erhöht die Zahl der Fahrradfahrer, besonders bei Kindern und Senioren


Frank Thonig
parti : WIND
fraksion: WIND
zgjedhjet e ardhshme : 2026
rol: Finanzreferat
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International