përfaqësues Gerhard Kleinböck

Gemeinderat Ladenburg

Gerhard Kleinböck
parti : SPD
zgjedhjet e ardhshme : 2024
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Gerhard Kleinböck
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani