përfaqësues Günther Barthel

Stadtrat Garbsen


Günther Barthel
parti : SPD
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rol: Ortsrat Horst (Ortsbürgermeister), Ratsmitglied
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani