përfaqësues Hans-Egon Baasch

Opinion mbi peticionin Gegen die geplante Erhöhung von Kita Gebühren in Idstein

SPD-Fraktion, modifikuar për herë të fundit në 07.12.2016

Asnjë deklaratë.

Dass ich gegen eine Erhöhung bin ist bekannt.
Im Übrigen nehme ich an keinen Social-Media oder Netzumfragen teil.
Mit freundlichen Grüßen
hans-egon baasch

Hans-Egon Baasch
parti : SPD
fraksion: SPD-Fraktion
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rol: Stadtverordneter
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani