përfaqësues Heiko Voigt

Kreistag Landkreis Sonneberg


Dr. Heiko Voigt
parti : parteilos
fraksion: CDU/FDP
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rol: Mitglied des Kreistages
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani