përfaqësues Holger Willies

Kreistag Landkreis Peine


Holger Willies
fraksion: Peiner Bürgergemeinschaft/Piraten
zgjedhjet e ardhshme : 2021
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition International