përfaqësues Horst Höfer

Stadtrat Halver


Horst Höfer
parti : CDU
fraksion: CDU-Fraktion
zgjedhjet e ardhshme : 2020
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani