përfaqësues Horst Lambertz

Kreistag Rhein-Erft-Kreis


Horst Lambertz
parti : GRÜNE
zgjedhjet e ardhshme : 2020
rol: 3. stv. Landrat
Raportoni gabimet në të dhëna
Une jam Horst Lambertz

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani