përfaqësues Ibrahim Yetim

Opinion mbi peticionin Sichere Fahrradanbindung von Moers-Vennikel n. Moers-Kapellen, Moers-Holderberg & Moerser Innenstadt

SPD modifikuar për herë të fundit në 03.02.2015

Pajtohem / kryesisht pajtohem .
unë do ta mbështes kërkesën nëse do të ketë mjaftueshëm përfaqësues që do të bashkohen

Die Argumente für meine Unterstützung ergeben sich aus dem Text der Petition.

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani