përfaqësues Jan Sascha Hambach

Kreistag Landkreis Böblingen


Jan Sascha Hambach
parti : SPD
fraksion: SPD
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rol: Kreisrat Stellvertr. Vorsitzender
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani