përfaqësues Jens Knoblich

Stadtverordnetenversammlung Strausberg

  Opinion mbi peticionin Bürgerinitiative "Waldrettung Weinberge" in Strausberg

  Fraktion zusammen für Strausberg, modifikuar për herë të fundit 15/11/2020

    nuk bie dakort.
  ✓   Unë jam në favor të një seance dëgjimore publike në komitetin teknik.
  ✓   unë mbështes një dëgjim publik në Parlament / plenar.

  Ich schließe mich inhaltlich den Ausführungen meines Fraktionskollegen Enrico Nickel an.


Jens Knoblich
parti : Deine Wahl
fraksion: Fraktion zusammen für Strausberg
zgjedhjet e ardhshme : 2024
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International