përfaqësues Johannes Erlebach

Stadtrat Rees


Johannes Erlebach
parti : CDU
zgjedhjet e ardhshme : 2020
rrethi zgjedhor : Bitte auswählen ...
rol: (Haldern)
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani