përfaqësues Klaus Borkes

Gemeinderat Kürten


Klaus Borkes
parti : CDU
zgjedhjet e ardhshme : 2020
Raportoni gabimet në të dhëna
Une jam Klaus Borkes

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani