përfaqësues Leonard Schwanitz

Opinion mbi peticionin Umbau Vogelsanger Str. Köln verbessern > grün statt grau. Fahrrad- u. klimafreundlich, für Zukunft

Die Partei, modifikuar për herë të fundit 4.12.20

  Pajtohem / kryesisht pajtohem .
✓   unë do ta mbështes kërkesën nëse do të ketë mjaftueshëm përfaqësues që do të bashkohen
✓   Unë jam në favor të një seance dëgjimore publike në komitetin teknik.
✓   unë mbështes një dëgjim publik në Parlament / plenar.

Ich habe wenig Ahnung, habe aber eine Email bekommen. Begrünung finde ich immer gut, meine Stimme habt ihr.

Auch wenn "Grün statt Grau" nicht in mein Weltbild passen kann!

Leonard Schwanitz
parti : Die Partei
fraksion: Die Partei
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani