Përfaqësues Leonie Sayer

Stadtrat Majnci

    Opinion mbi peticionin Baggersee für Mainz

    Linke
    kohët e fundit shkruar në 25/08/2020
    nuk përgjigjet akoma


Leonie Sayer
parti : Linke
fraksion: Linke
zgjedhjet e ardhshme : 2024
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani