përfaqësues Manfred Spies

Stadtverordnetenversammlung Bad Bramstedt


Dr. Manfred Spies
parti : SPD
fraksion: SPD
zgjedhjet e ardhshme : 2023
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani